Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Gecmis Olsun - Oifrts Z4uv9wm : Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manavgat Gecmis Olsun - Oifrts Z4uv9wm : Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.?????kılıçdaroğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dualarımız sizinle cümleleriyle bölgedeki vatandaşlara destek mesajı gönderdi. Ensari yayımladığı mesajında ilçe halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunurken yangınlardan dolayı hayatını kaybeden 3. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangın bu sabah itibari ile kontrol altına alındığı haberi tarafımıza ulaşmıştır.

Nvh X4ax4bapkm
Nvh X4ax4bapkm from bgrt.com.tr
Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Gündem 28.07.2021, 16:18 mevlüt can kısa. Dualarımız sizinle cümleleriyle bölgedeki vatandaşlara destek mesajı gönderdi. Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yangından bir kare paylaşılarak, ciğerimiz yanıyor. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Kütahya belediyesi son dakika haberleri.

Geçmi̇ş olsun manavgat manavgat'ta farklı noktalarda çıkan orman yangınları nedeniyle geleceğe mirasımız olan ağaçlarımızın kül olması hepimizi derinden üzmüştür.

Antalya manavgat'ta bugün çıkan yangın, kent merkezine kadar sıçradı. Manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. İl başkanı erenler, ardı ardına gelen yangın haberleri ile ciğerlerimiz yanmaya devam ediyor. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Orman yangınında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diler, en az zararla atlatilmasini temenni ederiz. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Emine erdoğan'dan manavgat'a geçmiş olsun mesajı! Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.?????kılıçdaroğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yangından bir kare paylaşılarak, ciğerimiz yanıyor.

Aktl8olc12x39m
Aktl8olc12x39m from pbs.twimg.com
— ersin tatar (@ersinrtatar) july 28, 2021 Geçmi̇ş olsun manavgat manavgat'ta farklı noktalarda çıkan orman yangınları nedeniyle geleceğe mirasımız olan ağaçlarımızın kül olması hepimizi derinden üzmüştür. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Antalya'nın manavgat ilçesinde 28 temmuz 2021 tarihinde çıkan orman yangını hepimizi ziyadesiyle kaygılandırmış ve üzüntülerimize vesile olmuştur. Şarkıcı, sosyal medya heaplarından şu satırları kaleme aldı: 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Antalya'nın manavgat ilçesinde 28 temmuz 2021 tarihinde çıkan orman yangını hepimizi ziyadesiyle kaygılandırmış ve üzüntülerimize vesile olmuştur. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Orman yangınında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diler, en az zararla atlatilmasini temenni ederiz. — ersin tatar (@ersinrtatar) july 28, 2021 Manavgat'ta yaşanan tarihi yangına lapseki belediyesi de kayıtsız kalmadı. Şarkıcı, sosyal medya heaplarından şu satırları kaleme aldı: Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Faiz sucuoğlu, türkiye'nin antalya ilinin manavgat ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Maliye bakanı dursun oğuz, antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen büyük yangın nedeniyle türkiye'ye geçmiş olsun mesajı yayınladı. Sucuoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Hadise, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Gündem 28.07.2021, 16:18 mevlüt can kısa.

Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Manavgat'ta yaşanan tarihi yangına lapseki belediyesi de kayıtsız kalmadı. Gündem 28.07.2021, 16:18 mevlüt can kısa. Birçok mahalle ve köy boşaltıldı. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Hw3xpenf8vzpsm
Hw3xpenf8vzpsm from i.ytimg.com
1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t 1453 kral medya yöneti̇m kurulu başkani gazeteci̇ abdullah yi̇ği̇t Kütahya belediyesi son dakika haberleri. Temennimiz yangının bir an önce kontrol altına alınması ve tahribatın. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasını ve can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Şarkıcı, sosyal medya heaplarından şu satırları kaleme aldı: Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Temennimiz yangının bir an önce kontrol altına alınması ve tahribatın.

Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Türkiye dün öğle saatlerinde turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Hadise, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Sucuoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: Çaldıran belediye başkanı şefik ensari antalyanın manvgat ilçesinde çıkan orman yangınından dolayı mesaj yayımladı. Ulusal birlik partisi lefkoşa milletvekili dr. Gündem 28.07.2021, 16:18 mevlüt can kısa. Emine erdoğan'dan manavgat'a geçmiş olsun mesajı! Geçmi̇ş olsun manavgat manavgat'ta farklı noktalarda çıkan orman yangınları nedeniyle geleceğe mirasımız olan ağaçlarımızın kül olması hepimizi derinden üzmüştür. Bir daha bu tür faciaların yaşanmaması dileği ile ülkemize ve manavgat ta. Kılıçdaroğlu'ndan manavgat'a geçmiş olsun mesajı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Temennimiz yangının bir an önce kontrol altına alınması ve tahribatın.

Manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz manavgat. Hadise, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.