Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ναυτεργατων : Apergia Ploia Synexizetai Kai Ayrio Trith H Apergia Twn Naytergatwn Atexnws - «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα:

Απεργια Ναυτεργατων : Apergia Ploia Synexizetai Kai Ayrio Trith H Apergia Twn Naytergatwn Atexnws - «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα:. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των απεργών ναυτεργατών με τον υπουργό ναυτιλίας, ο οποίος δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν αυτά που τους. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.

Apergia Naytergatwn Demena Ta Ploia Thn Pempth Se Hgoymenitsa Kai Kerkyra Newsbomb Eidhseis News
Apergia Naytergatwn Demena Ta Ploia Thn Pempth Se Hgoymenitsa Kai Kerkyra Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση.

Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

H Ierapetra Exase Ekatommyria Apo Thn Apergia Twn Naytergatwn Cretalive Eidhseis
H Ierapetra Exase Ekatommyria Apo Thn Apergia Twn Naytergatwn Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των απεργών ναυτεργατών με τον υπουργό ναυτιλίας, ο οποίος δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν αυτά που τους.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Apergia Twn Naytergatwn Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 3 Ioynioy Koinh Gnwmh
Apergia Twn Naytergatwn Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 3 Ioynioy Koinh Gnwmh from www.koinignomi.gr
«η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις απεργια. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.